Länge sen nu!!!


Hej!!Nu var det sjukt länge sen nåt hände här...men ska försöka ändra på det!!!
Vad har hänt sen sist???

Vi har haft dop...Isabelle Helena Antoinette Johansson Richholtz heter vår lilla prinsessa officiellt nu...stackars barn hon kommer aldrig lyckas stava å få ihop alla namnen ..jo kanske när hon går i högstadiet.
Det var en väldigt trevlig dag å lillskruttan skötte sig exemplariskt gjorde sina föräldrar så stolt så. Väldigt kul att träffa alla nära å kära. Vi höll till i lokalen i området där det smaskades smörgåstårta å diverse fika hela eftermiddagen sen så bar det av hemåt till soffan där alla i princip dog..vi var 10 personer som sov här hemma..tommys föräldrar,syster med två barn och pojkvän och tommys mormor jenny å så vi då!!

Isabelle har haft sin första ordentliga feber...vaknade med över 39 grader å va inte riktigt sig själv...brukar vanligtvis fara runt dagarna i ända men hon bara satt i knät och höll i sig i min arm å tittade på tv..sov större delen av dygnet å vaknade feberfri idag ingen längre sjukdom knappt 24 timmar men led med henne ändå!!Skönt iallfall att hon äter å dricker som en häst oavsett hur hon dåligt hon än mår. Nu  sover hon middag i soffan efter en välbehövlig dusch..hon har fortfarande inte fattat att det är skönt att bada haha..





RSS 2.0