Vad händer??

Vad händer idag???Ja just nu sover lillan å jag sitter och dricker lite kaffe...
Ska ta en sväng ner till centrum lite senare...kanske gå förbi körskolan och boka in körlektioner så jag äntligen får arslet ur vagnen och tar det förbannade körkortet borde ju vara dags vid snart 29 år att kunna åka och handla själv!!

Får besök av moffa senare så man kanske ska kasta ihop en liten kaka å göda gubben lite...

Nä ska nog göra mej i ordning nu så att det händer nåt!!!

snart sovdags

Trött som tusan så snart dags att krypa ner T och lillan sover redan...var iväg till mammas grav och tände ljus och lämnade en bukett rosor, var där en kort kort stund eftersom jag inte gillar kyrkogårdar men det är ändå bra med en sten så man vet exakt vart hon finns!!
Nä nu ska jag borsta gaddarna å slöglo lite på tv sen sova!!


Trött

Sovit som en kratta inatt å det hjälpte inte att klockan skulle ställas fram..kollade mej i spegeln å såg verkligen ut som en påse skit!!Var faktiskt lite bakis oxå efter 2 små glas bubbel och 3 33 cl öl..hur det nu är möjligt eftersom dom dracks under en period på 7 timmar men men kroppen är väl inte van!!
T är iväg och agerar flyttgubbe och bellen sover middag så jag sitter å gluttar på tv..älskar alla program på söndagseftermiddagarna hahahaha..

Idag skulle min kära mamma fyllt 56 år men tyvärr så finns hon ju inte med oss längre..helt sjukt att det snart är 7 år sen hon somnade in känns fortfarande som att det var typ 2 veckor sen. Önskar att hon kunde vara här och få träffa sitt barnbarn men jag tror att hon finns här iallfall men inte kroppsligt. Känner ofta hennes närvaro och jag hör hennes röst inuti mej när jag behöver råd. Ska åka till graven senare ikväll och sätta en bukett med gula rosor som var hennes favoriter..tycker verkligen att det är skitjobbigt att vara där för då blir allt så verkligt på något sätt att min lilla mamma inte finns med oss längre!!Hoppas fortfarande att hon ska stå utanför dörren eller ringa så att jag kan få höra hennes röst på riktigt men det vet jag ju aldrig kommer att hända men vi kommer att ses i himlen när den dagen kommer för då vet jag att hon står där och väntar på mej!!
Tycker att det är så orättvist att livet ska behöva ta slut så tidigt när det fanns så mycket kvar att leva för men hon kämpade in i det sista med alla smärtor men när Gud har bestämt sig för att ta hem en ängel så kan man inte stå emot...hon kanske behövdes någon annanstans för att spida värme. Men vi får vara glada att hon inte har ont längre och att hon mår bra där hon är nu. Älskar dig mamma!!!

Millenium och Earth hour

Sitter i soffan å jäser och tittar på millenium på ettan..ätit supergod middag med äckligt god efterrätt å bubblet var inte helt fel det heller..Passade på att släcka ner allt och stänga av alla apparater vid halv nio och en timme framåt för earth hour, spelade yatzy och drack lite vin i skenet av levande ljus som fladdrade..riktiggt cozy!
Snart dags för sängen snart och ladda före ny dag, T ska hjälpa grannarna att flytta imorrn och jag hoppas på fint väder så vi kan ge oss ut med den numera icke gnisslande nypumpade vagnen..släpat runt på den med opumpade däck i typ 3 veckor nu..drog t o m en nästan 1 mils promenad härom dagen ut luft i däcken..går nog lättare nu!!


Ännu mera fina tävlingar hos carolina

”Jag tävlar om ett par ”Gian”-skor (rosa eller blå) i storlek 23 (2 st vinner!) från Vincent Shoe Store – var med och tävla hos Carolina du också!”

”Jag tävlar om en ”Katvig Harlequin Apple-body” i valfri färg och storlek från Milk&Milla – var med och tävla hos Carolina du också!”


Tävling hos tant

"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från O-rasa.se hos Tant Ulrika!"

Tävlingar


Jag vill vinna presentkort hos VerasHus i Nikitas blogg!
Klicka HÄR om du också vill vinna!



Jag tävlar om ett presentkort från Zillstar i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!




Jag tävlar om ett presentkort värt 300kr från Liljaliving i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!


Helgmys

Blev så jätteglad när jag loggade in här för jag har vunnit en tävling har aldrig hänt tidigare..
Jippi nu ska jag köpa en urfin klänning till lillskruttan på My Own Style där hade dom jättefina saker!!

Gårdagen blev en lugn fredag..hade planerat att dricka lite bubbel framför tv men orkade inte öppna flaska å tog en öl istället men det var också gott. Snabbmiddag i form av hamburgare och sen soffmys..eller jag mös och dom andra 2 sov!!
Vaknade vid 9 tiden idag tommy gick upp vid halv sju med bell så att jag fick sova...Tack för det!!
Åt mysfrukost och sen packade vi oss in i bilen och åkte till båten där det skulle mätas lite inför tältbygget som just nu påbörjas, vidare till arninge där grejerna köptes och sen tillbaka till båten å lämna av allt.
Hem igen och äta lunch passade också på att provbaka i mina silikonformar som jag har varit lite anti till innan men dom var verkligen skitbra..nu väntar jag på en vakensignal uppifrån sen blir det till att börja med middan..
Lövbiffsrullar fyllda med rödlök, paprika och philadelfia ost och chokladfondant till efterätt!!!Nu vaknande lillan!!!

Full rulle

Detta har hunnits med...

Dammsugit hela huset
Skurat badrummet nere
Skurat golven på nedervåningen
Vikit tvätt
Matat bebis och sövt henne
Stoppat in ny tvätt

Kvar att göra...

Gå ut med sopor
Skura badrummet uppe
Bädda säng
Lägga in tvätt i garderoben
Äta lunch med lillan
Duscha

Alltså typ en helt vanlig dag hemma..ska nog belöna mej med en sjuk stor kopp kaffe.

Jo tittar nu på nyheterna där dom pratar om barnmisshandel som tydligen har minskat
sedan 1980 i alla åldersgrupper utom just spädbarn..vem i helvete kan ge sig på det mest försvarslösa som finns jag skulle kunna pissa på alla människor som har mage att göra sin små kottar illa...mår psykiskt dåligt om lillan råkar slå sig när hon klättrar runt här hemma..mår fysiskt dåligt om hon slår sig.
Hur e man då funtad om man själv tillfogar sitt barn skador med flit? Fast en sak är ju bra att det nu verkar komma fram mer och att ex sjukvårdspersonal är mer uppmärksam på skador å så!!!
Död åt alla barnmisshandlare!!!

Sovmorgon??

Kan man kalla kl 7 för sovmorgon???Ja i mitt fall efter att lillskrutt vaknat vid halv 5 tiden i en vecka!!
Gårdagen var urmysig spenderades i kyrkbyn med M och J tackar för oerhört god mat och trevligt sällskap..tog en liten promenad på 1 timme och 40 min dit riktigt uppfriskande. Väl hemma så började vi röja lite..kommer en mäklare idag som ska värdera huset så vi kanske kan få allt i bottenlån. Kulinarisk måltid i form av varmkorv och makaroner till middag ska iväg och storhandla ikväll.

Dagen kommer att spenderas hemma men imorgon bär det av till Täby C med S och N ska bli trevligt eftersom det var sjukt länge sen vi sågs pga alla baciller som flyger runt!!

Shoppingsugen

Det bara skriker i hela kroppen efter att få spendera pengar...mycke pengar på diverse kläder!!!Ska kolla runt på nätet om jag hittar nåt som kan stilla mitt sug!!!

Tidig morgon


Såhär roar sig bellen 10 över 6 en tisdagsmorgon...fantastiskt!!!

Blev lite besviken när jag tittade ut genom fönstret när jag vaknade hade sett fram emot lika fint väder som igår men tji fick jag, hoppas det lättar upp under förmiddagen så vi kan ta oss ut på en låååång promenad!!







Tävling hos tant

"Jag är med i utlottningen om ett par valfria jeans, värde 500kr från Rockefella hos Tant Ulrika!"

Myskväll


Jag å lilla busfröt!!

Somnade tillsammans med lillan och vaknade när tommy kom hem vid 5 tiden..han tog skruttan som vaknade och gick ner och lagade mat medan jag låg kvar en stund kände mej helt trasig efter natten som var..brukar kunna hålla mej pigg fram till 3 -4 tiden på eftermiddagen men sen spårar det ur!! Käkade och gick ut en sväng med vagnen för att lufta oss. Skickat iväg en kort liten text till en tjej som skriver för mama och bilden ovanför hör till den skulle vara kul om hon kan ha användning av det jag skrivit..fick frågan av henne om vad vi grälar om på semestern..så jag beskrev våra dilemman inga större sådana men dock lite oenigheter!!
Nä ska nu kolla på halv åtta hos mej..bästaste programmet för en sliten morsa!!!

Långprommis



Lillskrutt sover i vagnen efter en 3 timmars promenad runt hela vallentuna med ett fikastopp hos D för att kolla läget och kika på magen..vankas ju bebis där till sommaren. En liten tjej ska dom också få!!!
Nu börjar det röra sig i vagnen...











ny tävling

”Jag tävlar om ett Littlest Pet Shop kalas för 250kr från Barnkalaset.se hos Carolina – var med och tävla du också!
OBS! Går att byta mot valfritt kalastema


Fina kläder

”Jag tävlar om ett Presentkort på 300 kr hos Lasselasseliten – var med och tävla hos Carolina du också!”


Tävling hos Carolina

”Jag tävlar om ett Presentkort på 400 kr hos My own style hos Carolina – var med och tävla du också!”


Helgen

Helgen som var gick som vanligt alldeles för fort...

Fredag så var det slappardag med pizza middag. Inte mycke som hände!!

Lördag var det barnkalas alltså full rulle i 180 å jag var helt slut efter 1 timme å tommy var inte helt kry så vi var inte kvar så länge..hur kan barn ha så mycket energi??Gick hem och sov en stund innan vi åkte till pappa och käkade väldigt god middag som hans tjej gjort..kyckling i kökosmjölk med ris. Drack lite vin för en gångs skull det var verkligen gott..fick nog nästan i mig en hel flaska. Vaknade lite torr i truten igår men ingen större fara..åkte iväg till båten för att försöka röjja av lite snö men det var väl ingen större idé eftersom det strax efter började ösa ner helvetesflingor igen.
Vidare till arninge för att inhandla en vår overall till lillan hittade en perfekt som tyvärr bara fanns i jätterosa men det fick bli den ändå..

Hittade även en sjukt gullig hoodtröja också på Lindex som jag var tvungen att köpa...

Idag så var vi uppe med tuppen..bellen tyckte att det var färdigsovet vid fem men jag lyckades hålla henne kvar i sängen till halv sju iallafall..bättre än ingenting men nu har hon somnat igen å en annan sitter vaken å e seg å svart under ögonen..men det gör inget för hon e det finaste som finns så jag är gärna svart under ögonen resten av livet om det skulle vara så!!!
Inag direkta planer för veckan utom 8 månders kontroll på torsdag..hoppas vi blir godkända haha..men det tror jag inte blir några problem med tanke på fröken utveckling just nu. Hon tror att hon kan gå så hon reser sig mot något vände sig om och försöker knata iväg vilket inte går så jättebra men krypande sitter i ryggmärgen nu så hon far runt i hela huset med sin minst sagt speciella stil.
Måste ta lite kaffe nu...over and out!!!

Busfröt tävling





"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från Busfröt hos Tant Ulrika!"


Kort prommis

Blev en kort promenad eftersom katten bestämde sig för att följa med och han vågar inte gå utanför radhusområdet..så när vi kom till hans gräns satte han sig ner och började skrika efter oss. Bara att vända för att gå hem med honom igen för han har en förmåga att gå vilse om man inte går med honom tillbaka!!Katten styr mitt liv!!!!!

Försök att ominstallera Voddler. Satans skitgrejer det e verkligen ingenting som funkar när det gäller det, blir lätt frustrerad så nu skiter jag i allt istället för annars kommer det nog att bli till att åka å köpa ny dator.

Bellan sover i vagnen men vaknar nog ganska snart kan jag tro så då blir det bebisbus för hela slanten innan tommy kommer hem!!


Sol

Sitter i soffan,,nysvullad efter frukosten. Bellen sover sövde i princip sig själv på golvet tippade nästan omkull så det var bara att ta upp i sängen å lägga ner. Gårdagen blev en riktig heldag med O och V, trevligt som tusan. Ungarna har lite mer utbyte av varandra än tidigare så dom for runt på golvet å bet varandra i fötterna, drog varandra i blöjorna å dreglade lite här och var. V somnade ganska utmattad men min lilla bell ville inte sova så när vi började röra oss hemåt så skrek hon som en stucken gris men tills slut somnade hon och sov hela 20 min. Däckade redan kvart i sju så jag trodde hon skulle vakna pisstidigt men hon sov faktiskt genom hela natten till ca halv sju.

Idag så blir det långpromenad får se vart vi hamnar..vem vet??Så jäkla fint väder så man skäms ju om man sitter inne idag. Har röjt av lite nu på morgonen så nu e det bara att gå ut med soporna kvar mitt hatgöra..förstår inte varför det tar emot så mycket att gå ca 30 m med en eländig påse..men jag skurar typ hellre muggen än att göra det!!

Mickis saknar er som attan vi får styra upp nåt nu!!!


Måndag

Vaknade halv 6 imorse av tommys klocka och upptäckte att det kändes som jag kissat på mej mycket angenäm känsla..det var inte kiss utan det var blod!!!Glömt att man som kvinna har något som kallas mens..har inte haft nån sen oktober 2008 så jag var inte beredd helt enkelt!!

Helgen har varit bra..lördag så var vi å handlade lite på barnens hus bland annat presenter till grannarnas barn som har 1 och 3 års kalas på lördag och sen till kusinerna även om den ena inte fyller förräns i november men lika bra å ha det klart!!Köpte också en grind till trappan då lillan numera kryper som en tok och ställer sig och klättrar mot allt å trappan är extra rolig att kräla i!!Grinden var uppskattad från hennes sida nu kan hon stå å skaka galler å skrika längst ner..men fan vad dyra dom e 1000 spänn för en grindjäkel. Men nu e den på plats iallafall så det inte händer några olyckor!!

Söndagen spenderades på stockholmsmässan där det var båtmässa..hittade en billig och funktionell liten båt för ynka 3175000 kr som jag gärna skulle köpa haha..vi var där med pappa som bellen hade fullt upp att charma. 5 timmar gick vi runt med 2 stopp för proviantering. Bellen var så duktig å satt på tommys axlar å skrattade  met hela tiden..ett gnäll på hela tiden å det var för att jag fällde ryggstödet i vagnen för mycke, väl i bilen däckade liten omgående och sove i mer än 1 timme så vi passade på att åka förbi vår lilla båt och kolla om den överlevt vintern..det hade den!!Kom hem vid 6 tiden å då satte tommy igång å baka kladdkaka så det blev våran middag. Jag passade på att samla all veckans tvätt å sätta igång med den..har bestämt att måndag blir min tvättdag sen rör jag inte eländet förrän exakt 1 vecka senare. I säng vid 9 å däckade till wallander..vaknade vi 1 tiden av att katten jagade en leksaksråtta under mitt täcke, tack för det krister!
Bellan sov från 8-6 så det var helt godkänt tycker jag!!!

Ska iväg å handla lite fikabröd när liten vaknat å sen bär det av till O och V för lite lek och fika..ja å lite skitsnack oxå förstås!!!

Fredagsmys

Sitter i soffan sjukt avslappnad efter 2 glas vin å bastu..va länge sen vi använde bastun men idag var det dags igen va verkligen jätteskönt!!Bellen somnade vid 8 å sover som en stock fortfarande..hon sov bara middag i 20 min på eftermiddagen men hon lyckades hålla sig vaken ändå till vanlig läggtid ändå!!Hon har haft lite feber idag stackarn å lite snorig men hon verkar inte må sörskilt dåligt.

Vi tog bussen ner till centrum på förmiddan för att lämna tillbaka en film "luftslottet som sprängdes" den var verkligen sevärd, älskar böckerna och filmerna också. Noomi Rapace gör verkligen sin rollfigur rättvisa hon ser ut och agerar precis som jag sett det framför mej när jag läste böckerna...ingen besvikelse här inte. Annat var det med "snabba cash" förstår inte alls hur nån som inte läst boken kan överhuvudtaget få grepp om filmen..det var en besvikelse.

Käkade en jättegod middag gjorde lasange och vitlöksbröd..höll på att komma ut ur öronen på oss båda. Bellen åt gröt som hon blåste ut i mitt ansikte..charmigt värre men allt som ens bebis gör e ju gulligt haha!!!

Ska snart gå å sussa ska kolla klart på "The animal" som man aldrig sett förrut....

Frisk luft

Precis kommit hem från en 1 1/2 timmes promenad, giock ner till centrum å handlade lite. Isabelle har sovit i princip hela tiden å sover än..vaknade inne på ica men slocknade när vi kom ut igen.
Ska försöka peta i mej lite lunch innan hon vaknar..den kulinariska rätten havregrynsgröt som numera är standard varje dag så smidigt att bara kasta in i micron å ganska nyttigt.
Fick även tag på luftslottet som sprängdes..hyrde den tycker det känns lite onödigt att köpa den kommer säkert som box snart så man får alla tre för en billig penning. Skulle gärna se den nu men ska vänta på tommy!!!


Lugnet

Bellen sover som en stock..hoppas på en bättre natt inatt men det tror jag hon har sovit middag ordentligt idag så då brukar hon sova bättre på natten sen. Ägnat min tid åt att lägga in räkningar verkligen kul men nödvändigt..lika bra att göra det direkt när domkkommer istället för att samla på hög.

Tommy håller på med listerna i köket det blir verkligen skitasnyggt,,snart så e verkligen hela huset klart endast målning av listerna å en väggstrykning kvar nu.

Mår bara bättre och bättre så jag hoppas att jag e helt bra imorrn då blir det prommis till centrum å kompletteringshandla lite innan middag..å sen behöver man ju faktiskt röra lite på sej efter dessa latveckor!!

Började läsa en sjuk bra bok igår Invasion av dean koontz, älskar hans böcker. Svåra att beskriva handling i dessa men ofta handlar det om konspirationer, misslyckade militäroperationer å psykets inverkan. Denna handlar om en invasion av utomjordingar som försöker utplåna mäskligheten med hjälp av vädrets makter..påminner lite om hur världen ser ut just nu med mycket snö där det vanligtvis inte snöar, jordbävningar och översvämningar..detta gör mej ganska rädd!!!E riktigt harig tror att jordens undergång e nära......

Matkriget


Jag e ganska nöjd..bellen har utan större problem mosat i sig en halv burk köttfärssås och spagetti, ingen välriktad spya som oftast kommer när hon ska äta nåt som innehåller kött. Men det funkar inte med vilket märke som helst på barnmaten..nestlés köttfärssås och hipps kalkon/maj och potatis allt annat ratas. Grönsaker och pasta och frukt går alldeles förträffligt men e det minsta bismak av detta kött så spottas det ut gärna på mej om det är möjligt..demonstrativt - ät skiten själv om det nu e så gott ser det ut som om hon tänker haha

Varit ute och gått en stund och lillan sov faktiskt en hel timme i vagnen..händer inte alltför ofta även om hon skulle behöva det men hon sover 10-15 min varje gång sen e det gull rulle igen. Särskilt nu när hon kryper som en galning..kör ett par vändor runt köksön så det blir ett par meter den e ändå 4 m lång.

Bara längtar tills jag e helt frisk och kan vara ute bland folk igen utan att smittas...vill ju inte vara orsaken till att vänners barn blir dåliga.. alla har nog redan så det räcker!!

Livet återvänder

Japp nu börjar det vända..börjar känna mej som en människa igen å inte en påse skit. Näsan rinner fortfarande men nu kan jag åtminstone andas utan att behöva stå upp.
Isabelle har haft en riktig vaken natt vilket är ganska ovanligt men jag tror det händer mycke i hennes kropp nu så att hon har lite svårt att koppla av ordentligt. Hon har vaknat 5 gånger i natt å 20 över 6 hade hon sovit klart för idag så det var bara att kliva upp så hon nu får leka av sig och förhoppningvis kan somna en stund lite senare..ungen e verkligen totalt sjövild klättrar på allt hon kommer åt å skriker rak ut i ren frustration när hon inte lyckas med det hon försöker göra..
Dagen kommer att spenderas i lunets tecken så hoppas jag att jag är riktigt fit for fight imorgon!!!!

Upp till bevis

Nu e det upp till bevis...hur mycket betyder utseendet egntligen..kollar alltså på dating in the dark!!!
Kan man bortse från hur en människa ser ut eller betyder det för mycket..om du verkligen gillar personen men inte tycker att personens yttre är särskilt attraktivt väljer du då bort den människan eller kan man lära sig att uppskatta ett utseende???

Jag hoppas att jag själv inte är så fixerad vid det yttre..jo när det gäller mej själv är jag det..kanske inte märks men så e det men när det gäller andra så e jag nog ganska icke fixerad vid det yttre hppas jag iallafall!!

Höll tidigare idag på att gå under i trötthet så Tommy var väldigt väldigt välkommen hem å ta hand om en galen 7 månaders som tror att hon kan gå..gick å la mej å läste en stund å sov typ en kvart sen var jag någorlunda tillbaka till verkligheten igen å mådde lite bättre!!Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Satans mupp polis på 5:an han kommer dumpa stackars katarina för hon var säkert för stor för hans smak!!Ja en 42:a e ju kanske i största laget för medelsvensson???Det e väl typ vad en normal kvinna i sina bästa år drar i storlek eller??
Ska snart inta horisontalläge med höjd huvudända och försöka munandas mig genom natten...

Bellen sover å jag vill skjuta mej

Neg neg neg känner mej så negativ att jag skulle kunna skjuta skallen av mej...solfan skiner så fint å det enda man ser är hur skitigt det är inne när strålarna letar sig in genom skitiga rutor och avslöjar precis vartenda dammkorn i hela kåken..Blää

Efter mycket om och men så sover nu lillskrutt..hon har lite för mycket på gång för att hinna detta tycker hon nog själv så det slutade med att hon hasade runt på golvet med tårarna rinnandes nedför kinderna men sova det kan man inte när det går att sno kattens leksaksråtta.

Har återigen kommit på hur vidriga männsikor det finns i världen inte i min direkta närhet men strax utanför..fan att jag inte kan släppa hennes jävla kommentarer om hur jag är som mamma..vart/när och hur mitt barn äter , hur länge jag ska amma osv...tänker fan amma bellen tills hon börjar högstadiet bara för att jävlas..ska sätta mej på trappen utanför denna människas dörr å dra fram pattarna när isabelle e 5 år. Då får hon nåt att snacka skit om haha. Å det värsta är att man varje jävla gång enbart e tyst och inte kommer med nåt tillbaka utan kommer på detta i efterhand...har så god lust att typ kommentera deras barns underutveckling, storlek varför hon inte ammar men tänker fan inte sjunka till d en nivån...Helt ärligt ska mitt barn aldrig i helvetet leka med deras unge fy fan då blir det väl ännu mera bajssnack!!Undrara om männsikan i fråga ens är medveten om hur kommentarerna kan såra en in i själen????

Dagens bild på min vackraste bebis...som e normal haha, trots brist på hår!!!!

snor

Precis vaknat med ansiktet fullt med snor..ja nästan iallafall ena näsborren helt igentäppt, kändes sådär om jag ska vara ärlig.
Sovit som en kratta inatt bellen har vaknat av mitt hostande å i och med detta varit hungrig å jag vet inte vad som hänt men jag som typ aldrig tidigare läckt bröstmjölk läckte som tusan så det rann ner i sängen.. mysigt som tusan or not!!

Ska ta en gigantisk stor kopp kaffe å hoppas på att jag börjar må lite bättre..tur i oturen så e isabelle frisk som en nötkärna å i sitt esse vid denna tid så nu gör hon vardagsrummet osäkert...

satans förbannade skit

Trodde verkligen att jag var på g att bli frisk men icke...snoret rinner som aldrig för å hjärnan e helt uppsvullen fy satans helvete..men en ljuspunkt är iallafall svenska hollywoodfruar. Dom e verkligen sjukt sköna dessa ladies..särskilt anna anka som inte fått ett redigt pök på 7 år så nu e hon på jakt å vill inte ha pungkulor som hänger ner till knäa som tydligen mr anka har..fy bubblan va snubbigt att tänka tanken på den där gamla saggiga gubbsnoppen mr anka måste ha..blä!!!Hon e ju bra skön som kan kläcka dessa kommentarer.

Å maria montazami måste man ju bara älska med alla sina tofsar å sin släpiga röst,,hon e ju inte helt 100 men förjäkla skön typ, verkar urmysig å snäll som en liten mupp som man vill ta hand om å stoppa i fickan å ta med hem.

Tommy snarkar som vanligt här brevid funderar på att tvinga honom att vara hemma med bellen imorgon så att man kanske kan ta igen sig å bli ordentligt frisk nu. Bellen har hållt igång i 180 som vanligt kryphoppar fram över hela nedervåningen. vill helst inte sitta på sin matta å leka utan springa runt köksön i gåstolen eller hållandes i mina händer men hon har så bråttom att hon sladdar å slirar genom kurvorna...ser helt muppigt ut!!

E faktiskt fortfarande lite upprörd över råden från järnaffären kanske e min negativa energi som straffar mej nu haha..fast en positiv sak var att jag pratatde med en sjukt trevlig människa på klarna idag..beställde en film för ett par veckor sen å det var ingen faktura med så jag tänkte att den dyker väl upp..men ingen har kommit så idag ringde jag å fick reda på att den var utskickad å förfallo datum var för en vecka sedan..mysigt tänkte jag nu blir det påslag på fakturan men denna fina männsika vid namn josefin flyttade fram datumet till 11 mars å sa att hon mailar den istället..5 min senare är den i inkorgen tillsammmans med ett trevligt litet mail där jag önskades en trevlig dag..finns hopp om männskligheten, verkligen rätt person på rätt plats!!!
Nä nu ska jag kolla klart på "fruarna"!!!

Idioter

Tänkte vara duktig och verkligen skura badrummet nere..ser ut som fan med fläckar å sånt på marmorn..styrde vagnen ner till centrum å till järnaffärn. Frågade en som jobbade där om speciell rengöring för marmor och hon visar ett medel som heter kalklösare eller nåt liknande..frågar om det funkar att ha på just marmor - ja absolut man har så lite medel så det gör ABSOLUT ingen ting..vilken jäkla tur att man läste på baksidan både en och två gånger innan jag gick mot kassan för där stod det att det absolut INTE får användas på just marmor då ytan kan få frätskador...undra vem som hade fått betala när jag hade pajjat hela badrumsgolvet plus båda fondpelarna..ja inte hon som gav det brilljanta rådet iallafall


Va en riktigt skön prommis ner till centrum solen sken å fåglarna kvittrade så fint å lillskruttan sov så sött snarkandes med öppen mun..kan det bli bättre???Fortfarande förkyld och ont i halsen men känns ändå som om det e på g att försvinna men det blir tyvärr ingen träning idag heller för att vara på den säkra sidan.
Ska om en stund försöka få snuttan att sova middag å ägna mej åt att tvätta bort gamla kräkfläckar från soffan..nån som e avis???

DAGENS BILD!!!


Mammas gladaste lilla skrutt...me love love love

Seg söndag

Inte åstadkommit så mkt idag..mest slöat å snorat!!fick finbesök på eftermiddagen i form av håkan och jossan..hade tänkt att ta en tur med vagnen å kika förbi dom då det var ett tag sen sist. så hux flux så stod dom utanför dörren. Vi fikade och käkade sen lunch ihop å bellen höll låda å upptäckte hur kul det kan vara med snusdosor.

Nu ska vi bara slöa i soffan å vänta på att det börjar nån film som går att titta på....

Vuxen lördag

haha..eller pensionärslördag kanske man ska kalla det...

Middag med entrecote och pommes gott som tusan..bellen käkade sen middag med oss sin vanliga kalkonpure som är det enda i köttväg hon petar i sig, grönsaker, pasta, frukt går jättebra men allt som har en köttig smak spottas ut och avslutas med en mördande anklagande blick på mej!! Hade käkat klart vid halv åtta å lilltuss fick lite tutte i soffan innan Tommy lade henne, kom ner efter knappt 5 min då sov det lilla livet, hon har faktiskt varit riktigt duktig på att somna själv de senaste veckorna verkligen jätteskönt.

Kollade på senaste Beck filmen "i stormens öga" faktiskt väldigt bra för att vara en beck film..helt annat upplägg än i de andra mer som en blandning av falk och wallander. Sen började seven på femman så vi hällde upp varsitt glas rött...å efter det glaset så sover tommy i soffan här brevid å jag surfar runt på fejjan å skriver här...en härlig lördag i småbarnsföräldra anda haha..Gäller att ta tillfället i akt å vila när bellen sover för när hon e vaken e det 180 % hela tiden tills hon somnar sittandes eller mitt i maten, hon somnade faktiskt mitt emellan två tuggor av sin gröt häromdan men vaknade med ett ryck stackarn när jag inte kunde hålla mej för skratt..

Imorgon blir det eventuellt en sväng till ikea..ska inte ha nåt särskilt men behöver komma ut lite efter en vecka innanför hemmets dörrar mår lite bättre nu så det e bara att passa på å hoppas även vaa helt bra på måndag så jag kan gå å träna e ja helt förslappad igen å börjar få tillbaka ryggvärken!!!
va tvungen att ta ett kort på vår lilla snöhög precis utanför altanen...undra hur mkt vatten det blir på gräsmattan/leråkern när eländet smälter...

Bulan



Idag fick jag hjärtstillestånd x 100...vi låg å mös i sängen när bellen plötsligt kastar sig mot nattduksbordet efter min mobil...jag hinner inte få tag i lillan som drattar rakt ner i golvet med pannan först vilket skrik det skar igenom hela kroppen blev så satans rädd att jag nästan kissade på mej i ren förskräckelse...
Efter några sekunders gråt var hon glad igen men då såg jag hur hornet började växa i pannan på henne försökte kyla ner men hon hatar att ha saker i ansiktet så det var bara att låta bli. Ringde tommy i rena paniken men han var lika lugn som vanligt så jag ringde sjukvårdsupplysningen å dom sa samma sak som jag innerst inne visste å samma som tommy sagt som jag tydligen hade lärt honom..
I fallet hade ungen faktiskt fått med sig min mobil som låg i flera delar på golvet..imponerande!!!
Än så länge mår hon prima röjer runt med gåstolen å har ätit utan problem å även tagit en kort powernap...men barn ska ju vila efter en sån här grej men det har nog isabelle missat men jag e bara glad över att hon e som vanligt...eller inte riktigt ungen har börjat krypa nu på morgonkvisten 7 månader och 1 vecka gammal!!!Eller krypa kanske e å ta i hon går på händer och fötter..knäna använder hon i vilopausen haha!!




Hornet gick inte å fånga så bra på bild men sticker ut en bit från huvet...stackars bellen men hon e ju som sagt glad ändå....



snö snö snö

Börjar bli rejält trött på detta snöande...ganska svårt att ta sig fram med barnvagn på vägarna här i krokarna. Hade gärna gått till O och V för en fika idag men hoppar det orkar inte ha vagnen full med snö och köra fast i vallarna. Hoppas att det är bättre väder imorgon för då ska jag och bellen till jobbet å hälsa på tillsammans med frida och josefin och deras småkottar..jättelängesen vi träffade wiggo och frida och josefin och hennes alice har vi inte träffat alls sedan hon kom till världen så det ska bli spännande.

Lilltussan har varit småhängig hela helgen och haft krasslig mage men det ser ut att ha gott över nu...stackarn bajsade ner sig totalt inne på kinesen igår som tur va var det ganska luktfritt eftersom hon inte ätit så mkt annat än tutte dom senaste dagarna..hade varit värre om hon dragit i sig en burk barnmat innan...man får vara glad för det lilla haha!!

Helgen spenderades hos grannarna på lördagkvällen med lite vin och snacks och igår tog vi en tur till berga för att hälsa på moffa, ei och thesany. Kom hem vid halv sju efter en tur till kinesen för att hämta lite mat...sen hände det inte så mkt mer utan vi däckade runt 10.


Lilltussan utslagen i nästan 40 graders feber i förra veckan..värkte i mammahjärtat när hon var så trött och seg å framförallt kokhet...


RSS 2.0