Älsklingarna sover

Tommy kom hem tidigt idag och är nu ledig i nästan 3 veckor ska bli helt fantastiskt att ha honom hemma igen..sist va ju när skruttan var alldeles nykläckt!!!
Trött som tusan var han så vi gick och lade oss alla tre och sov middag å han och bellan sover fortfarande väldigt gott.

Gick ut och bytte vatten till kaninen och råkade glutta på termometern 12 minusgrader...fy bubblan inte konstigt att det skär ända in i märgen så fort man sticker ut näsan genom dörren..får se om vi tar oss iväg till arninge idag eller väntar tills imorgon...fick presentkort när jag fyllde år som jag fortfarande inte använt å sen skulle bellan behöva en varmare mössa om denna kyla ska fortsätta men det gör den nog om inte annat så lär det var kallt i Finland!!

Försökt börja packa lite inför resan men när man har en kräkbebis så e det inte så lätt att packa eftersom hon använder sjukt mycke kläder varje dag...å sen har jag inte velat handla så mycke innan jul inväntar mellandagsrean innan storshoppingen drar igång...


Bellan i babygymmet som numera raseras varje lektillfälle...välter eländet med benen haha

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hon e ju så söt.. Allt bra med er?!

2009-12-19 @ 14:39:04
URL: http://www.luktsudd.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0