Finland

Nu har vi spenderat några dagar i grannlandet sjuka å jävliga...vi blir alltid sjuka när vi åker hit måste va nåt skit med hytterna på båten..bellan har dock klarat sig bäst!!!

kom hit dagen innan julafton efter nästan 6 timmar i bilen från åbo plus 12 timmar på båten...bellan sov större delen av båtresan men blev lite kinkig i bilen...vill inte sitta fastspänd. tog det bara lugnt och isabelle mös med farmor och farfar det var första gången hon träffade farfar å han va populär minsann men det e farmor också!!
Sov länge på julafton och sen kom faster malin med sin kille och kusinerna adam och elis...adam tyckte isabelle va fasligt liten å ville inte hålla henne fören hon har växt till sej lite...elis 11/2 år tyckte hon va ganska mysig å klappade henne så försiktigt å fint...Även gammelmommo jenny va populär å mysig isabelle strålade när hon satt i hennes knä å charmade loss.Julbord som va smaskens å sen kom tomten med massa paket till alla...jag och barnen var de enda som inte fattade vem som va tomte det lär jag få äta upp till nästa år haha...Isabelle va inte ett dugg rädd för tomten utan tittade med stora ögon och ryckte i alla paket och snören.

Juldagen spenderades hos Malin med god mat och trevligt sällskap...hem Jenny efter det för fika med tommys morbror med fru och jimmy som isabelle gillade stenhårt...visade sig att det va han som var tomten..sen hem till tommys föräldrar där vi bara mös i soffan å tittade på tv.

Vaknade idag å mådde skit..haft feber å halsont å även känningar från öronen men mår lite bättre nu har bara vilat å släpat omkring i mjukiskläder hela dagen!!!Nu sover lillskrutt i tommys famn i soffan å vi ska kolla på da vinci koden som man absolut inte sett förut!!!

over and out!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åhh ett nytt inlägg, härligt. Skönt att höra att ni har det bra. Här hemma är det full rulle som alltid. Hur länge blir ni kvar?



Kram från oss

2009-12-28 @ 09:33:52
URL: http://www.luktsudd.se/blogg
Postat av: Hanna

Dags för nytt inlägg och lite bilder tror jag...

2010-01-04 @ 13:13:26
URL: http://www.luktsudd.se/blogg
Postat av: Hanna

Hallå, hur har ni det? Hoppas daten med prellen går bra idag..

2010-01-07 @ 11:40:24
URL: http://www.luktsudd.se/blogg
Postat av: Frida

ja det här hade jag helt missat.

nu vill jag se uppdatering!

2010-02-22 @ 11:22:54
URL: http://21andlife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0