Matkriget


Jag e ganska nöjd..bellen har utan större problem mosat i sig en halv burk köttfärssås och spagetti, ingen välriktad spya som oftast kommer när hon ska äta nåt som innehåller kött. Men det funkar inte med vilket märke som helst på barnmaten..nestlés köttfärssås och hipps kalkon/maj och potatis allt annat ratas. Grönsaker och pasta och frukt går alldeles förträffligt men e det minsta bismak av detta kött så spottas det ut gärna på mej om det är möjligt..demonstrativt - ät skiten själv om det nu e så gott ser det ut som om hon tänker haha

Varit ute och gått en stund och lillan sov faktiskt en hel timme i vagnen..händer inte alltför ofta även om hon skulle behöva det men hon sover 10-15 min varje gång sen e det gull rulle igen. Särskilt nu när hon kryper som en galning..kör ett par vändor runt köksön så det blir ett par meter den e ändå 4 m lång.

Bara längtar tills jag e helt frisk och kan vara ute bland folk igen utan att smittas...vill ju inte vara orsaken till att vänners barn blir dåliga.. alla har nog redan så det räcker!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0