snö snö snö

Börjar bli rejält trött på detta snöande...ganska svårt att ta sig fram med barnvagn på vägarna här i krokarna. Hade gärna gått till O och V för en fika idag men hoppar det orkar inte ha vagnen full med snö och köra fast i vallarna. Hoppas att det är bättre väder imorgon för då ska jag och bellen till jobbet å hälsa på tillsammans med frida och josefin och deras småkottar..jättelängesen vi träffade wiggo och frida och josefin och hennes alice har vi inte träffat alls sedan hon kom till världen så det ska bli spännande.

Lilltussan har varit småhängig hela helgen och haft krasslig mage men det ser ut att ha gott över nu...stackarn bajsade ner sig totalt inne på kinesen igår som tur va var det ganska luktfritt eftersom hon inte ätit så mkt annat än tutte dom senaste dagarna..hade varit värre om hon dragit i sig en burk barnmat innan...man får vara glad för det lilla haha!!

Helgen spenderades hos grannarna på lördagkvällen med lite vin och snacks och igår tog vi en tur till berga för att hälsa på moffa, ei och thesany. Kom hem vid halv sju efter en tur till kinesen för att hämta lite mat...sen hände det inte så mkt mer utan vi däckade runt 10.


Lilltussan utslagen i nästan 40 graders feber i förra veckan..värkte i mammahjärtat när hon var så trött och seg å framförallt kokhet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0