Sol

Sitter i soffan,,nysvullad efter frukosten. Bellen sover sövde i princip sig själv på golvet tippade nästan omkull så det var bara att ta upp i sängen å lägga ner. Gårdagen blev en riktig heldag med O och V, trevligt som tusan. Ungarna har lite mer utbyte av varandra än tidigare så dom for runt på golvet å bet varandra i fötterna, drog varandra i blöjorna å dreglade lite här och var. V somnade ganska utmattad men min lilla bell ville inte sova så när vi började röra oss hemåt så skrek hon som en stucken gris men tills slut somnade hon och sov hela 20 min. Däckade redan kvart i sju så jag trodde hon skulle vakna pisstidigt men hon sov faktiskt genom hela natten till ca halv sju.

Idag så blir det långpromenad får se vart vi hamnar..vem vet??Så jäkla fint väder så man skäms ju om man sitter inne idag. Har röjt av lite nu på morgonen så nu e det bara att gå ut med soporna kvar mitt hatgöra..förstår inte varför det tar emot så mycket att gå ca 30 m med en eländig påse..men jag skurar typ hellre muggen än att göra det!!

Mickis saknar er som attan vi får styra upp nåt nu!!!


Kommentarer
Postat av: Mickis

onsdag=revisor kommer mellan 9~12

torsdag=10.45 gipsbyte

fredag=ledig

visserligen ledig idag också, om man bortser från all tvätt som tvättas, viks, stoppas in och högen med strumpor som ska paras ihop med varandra....

inget bokat, än så länge, nästa vecka förutom gipsbyte :o)



nej, måste återgå till strumpparandet nu så man kan få en ledig e.m. :o)

2010-03-16 @ 11:27:28
URL: http://fruginsby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0